LOGO AZIMUT
Početna O nama Godišnji plan Najave Izveštaji Oprema Galerija Kontakt Arhiva


UPUTSTVO ZA DOBIJANJE ISPISNICE IZ PD AZIMUT

Saglasno tumačenju PSS-a od 14.01.2019., za upis u drugo Društvo/Klub po isteku godišnje članarine nije potrebna Ispisnica. Ispisnice su obavezne samo u slučaju promene Društva/Kluba u toku godine.

Ukoliko više ne želite da budete član našeg Društva, kako biste dobili Ispisnicu, koja će Vam omogućiti da postanete član nekog drugog Društva/Kluba (saglasno Statutu PSS-a i Pravilniku o registru PSS-a), potrebno je:

1. Podnošenje zahteva

Potrebno je da nam dostavite zahtev za dobijanje Ispisnice, u kome su navedeini Vaši podaci (ime, prezime i broj članske kartice), kao i način na koji želite da Vam bude dostavljena Ispisnica (lično, ili poštom).

Zahtev ne mora da sadrži obrazloženje.

U skladu sa važećim Pravilnikom o registru PSS-a (čl. 25, 31 i 33), zahtev za ispisnicu obavezno mora da sadrži i naziv Društva/Kluba u koji član želi da pređe.

Zahtev za izdavanje ispisnice za maloletnog člana Društva potpisuje roditelj ili staratelj.

Zahtev možete dostaviti:

a) lično na redovnim sastancima Društva, sredom od 19:00 do 20:00, Pariske komune 13, Novi Beograd, ili

b) mejlom na info@pdazimut.rs

Napomena:

U cilju zaštite članstva, ukoliko zahtev za dobijanje Ispisnice dostavljate elektronskim putem, obavezno je da zahtev bude upućen sa e-mail adrese koju ste naveli u evidencionom listu prilikom učlanjenja.

2. Dobijanje Ispisnice iz PD Azimut

Ispisnica će biti pripremljena u roku od 7 dana od prijema Vašeg zahteva.

Ispisnicu možete preuzeti lično, na nekom od narednih redovnih sastanaka Društva, ili Vam može biti dostavljena poštom, ukoliko ste to naveli u svom zahtevu.

Napomena:

Ispisnica može biti dostavljena poštom isključivo na adresu boravišta koja je navedena u evidencionom listu prilikom učlanjenja.


Informacija za obnovu članstva ili učlanjenje